به گزارش «نماینده»، کیومرث سرمدی واله ، در خصوص اینکه آیا قوانین مربوط به برخورد با دزدان و سارقان بازدارندگی لازم را دارد یا خیر، بیان کرد: در هر جامعه ای که با ناهنجاری و آسیب های جدی اجتماعی مواجه می شود، بروز این حرکات و مسائلی که خلاف عرف، شرع و قانون جامعه است طبیعتا علل مختلفی خواهد داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: در رابطه با اینکه با پدیده زشت سرقت در سطوح مختلف مواجه هستیم، اولین راه درمان اساسی آن این است که زیرساخت های اقتصادی و اشتغال باید ایجاد شده و موانع بر سر راه ایجاد آنها برطرف شود، بدین معنی که بهبود شرایط اقتصادی باید وجود داشته باشد، ضمنا باید به زیرساخت های فرهنگی و ایجاد فرهنگ مناسب با توجه به فرهنگ دینی و سنت خودمان بپردازیم.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم در رابطه با اینکه آیا قوانین موجود در رابطه با برخورد با سارقان بازدارنده است است؟ خاطرنشان کرد: واقعیت این است که قوانینی که در حال حاضر داریم در مقابل جرم هایی که اتفاق میافتد خیلی بازدارنده نیستند و حتما باید این قوانین به روز شود و همچنین به اقتدار پلیس و حاکمیت توجه شود.
سرمدی یادآور شد: به طور مثال تشکیلات قضایی و انتظامی ما برای برخورد با سرقت های زیر ۲۰ میلیون تومان خیلی دستشان باز نیست که از جمله این قوانین باید اصلاح و به روز شود تا ان شاءالله شاهد یک جامعه امن برای همه اقشار مردم باشیم.
وی در رابطه با اینکه دلایل بالا رفتن آمار سرقت مانند دزدی از منازل و کیف قاپی و سرقت گوشی های همراه در سطح شهر، گفت: با توجه به اینکه در آستانه تعطیلات ایام عید نوروز هستیم، رسانه ها، منابر و اهالی فرهنگ و مخصوصا کسانی که کارشان مثل پلیس فنی است، باید به بحث آموزش و آگاه سازی مردم در این بخش اقدام کنند و آموزش های لازم را به مردم بدهند. همچنین نهادهای امنیتی و حفاظتی و کسانی که در این رابطه مسئولیتی دارند باید به این موضوع توجه داشته باشند.
نظر شما